





Wednesday 18 June 2025			
11:00am - 4:00pm	Summit Site Tours		
	Coaches depart from and return to The Star Brisbane.		
	Ticket required – not included with a conference registration.		
5:00pm - 7:00pm	Welcome Function		
Sponsored by	Ticket included with full registration.		
CROWN FURNITURE Inspiring Living			
7.00	D :1 + /D:		

7:00pm - 9:30pm

Sponsored by

Presidents' Dinner

Invitation only





Thursday 19 June 2025				
8.00am - 9.00am	Registration Open			
9.00am (20 mins)	Conference Opening			
	Speakers: • Kimberley Busteed - MC			
	Daniel Gannon - Conference open			
	David Foran - Sponsors address			
	Tony Randello - Life member induction			
9.20am (60 mins incl Q&A)	Session 1 - Opening Keynote			
Sponsored by	Speakers:			

GOUGH RECRUITMENT

Simon Kuestenmacher, Director and Co-Founder, The Demographics Group

Moderator: Torie Brown, Executive Director - Student Accommodation Council, **Property Council of Australia**

10.20am (40 mins)	Session 2 - View from the Top
Sponsored by five.good.friends	 Panellists: Tony Randello, Chief Executive Officer, Aveo, President, Retirement Living Council Dr Brett Robinson, CEO RetireAustralia, Vice-President Retirement Living Council Rosemary Southgate, Principal, Russell Kennedy Nathan Cockerill, Chief Executive Officer, Keyton Michelle Bruggeman, Chief Operating Officer, Levande Moderator: Daniel Gannon, Executive Director, Retirement Living Council
11.00am (40 mins)	Morning tea

Moderator: Daniel Gannon, Executive Director, Retirement Livi		rector, Retirement Living Council	
11.00am (40 mins)	Morning tea		
11.40am	Concurrent sessions	urrent sessions	
11.40am (40 mins)	Session 3		
	Ballroom	Breakout Room	
	Ear On the Ground- Understanding Trends and Experiences with Workforce and Customer	Making the Move: Exploring the Benefits and Barriers to Retirement Villages	
	Speakers: Natasha Teychenne, Head of People & Culture, Property Council of Australia Laurie Boxwell Group Executive, Seniors Communities, Anglicare	Speakers: Rachel Lane, Principal, Village Guru Mark Macduffie, Chief Executive Officer, Downsizer	
	Sydney • Anna Gorgijeski, Head of Retirement	Cam Ansell, Managing Director, Ansell Strategic	
	Living, OzcareNatalie Patterson, Chief Operating Officer, Aveo	Moderator: Allan McNeil, QLD Deputy Director, Property Council of Australia	
	Moderator: Tamara Rasmussen, Head of Resident Operations, Keyton		
12.20pm (5 mins)	Room change		
12.25pm (40 mins)	Session 4		
	Ballroom	Breakout Room	
Sponsored by	Shared Care in Action: Exploring New Models for Integrated Support and Care	Marketing with Meaning: Building Trust and Community in Retirement Sales	
Village Guru	Speakers: Sam Carson, Partnerships Director, Five Good Friends Sarah Newman, Chief Operating Officer Home Care, BaptistCare Tamar Krebs, Founder & Executive Director, Group Homes Australia	Speakers: Christopher Rooke, Managing Partner, One Fell Swoop David Lo Russo, Managing Director, Marketability Glen Brown, CEO & Co-Founder, Reside Communities	
	Moderator: Simon Fawssett, Chief Operating Officer, RetireAustralia	Stephanie Apostolopoulos, Head of Sales & Marketing, Retirement Communities, Australian Unity Medicreter, Tony Magazia, Partner	
		Moderator: Tony Massaro, Partner,	

Real Estate, KordaMentha

1.05pm (60 mins)	Lunch	
2 (Epm (/ 0 mins)	Session 5 - Stronger Communities, Stronger	
2.05pm (40 mins)	Economy: Australia's Social Infrastructure Future	
	Speakers: • Adelaide Timbrell, Senior Economist, ANZ Research	
	 Jo Masters, Chief Economist, Barrenjoey Martin Stokie, Commissioner, Productivity Commission 	
	Q&A Moderator: Matthew Kandelaars, Group Executive, Policy and Advocacy, Property Council of Australia	
2.45pm (30 mins)	Session 6 - 2024 PwC Retirement Living	
	Council Census Launch	
pwc	 Speakers: Meredith Chester, Partner – Corporate Value Advisory, PwC Funminiyi Oduko, Partner – Corporate Value Advisory, PwC 	
3.15pm (30 mins)	Afternoon tea	
3.45pm (45 mins)	Session 7 - Navigating Geopolitical Currents	
o. ropin (10 mins)	with The Hon Simon Birmingham	
Sponsored by	Speakers: The Hon Simon Birmingham, Head of Asia Pacific Engagement and Chairman, South Australia, ANZ	
ANZY	Moderator: Daniel Gannon, Executive Director, Retirement Living Council	
4:30pm (10 mins)	Session 8 - Day 1 Wrap Up	
	Speaker: Naomi Liner, Chief Legal, Risk and Compliance Officer, Tig Corp	
4:40pm	Summit Day 1 ends	
6:30pm – 11.00pm	National Retirement Living Awards Gala Dinner	
	Friday 20 June 2025	
8.00am	Registration open Networking Breakfast	
8.55am (5 mins)	Conference Opening & Housekeeping	
9:00am (60 mins including 0&A)	Session 9 - The Best is yet to Come? Longevity Lessons with Marcus Pearce	
Sponsored by	Speakers: • Marcus Pearce, Director, Exceptional Life Group	

Moderator: Michelle Bruggeman, Chief Operating Officer, Levande

10:00am (5 mins)	Oam (5 mins) Concurrent sessions (room change)		
10.05am (35 mins)	Session 10		
	Ballroom	Breakout Room	
Sponsored by	Village Voices: Sharing Resident Experiences	Connected and Protected: The Expanding Role of Technology in Retirement Communities	
PROPERTY COUNCIL ACADEMY	Speakers: Judy Mayfield, President, The Association of Residents of Old. Retirement Villages Roger Pallant, Vice President, Retirement Village Residents Association, NSW Vanessa Clarke, Chief Retirement Village Officer, Office for Ageing Well SA Moderator: Anita Hugo, NSW Deputy Executive Director, Property Council of Australia	Speakers: Janice Chia, Managing Director, Ageing Asia John O'Callaghan, Managing Director, Acsess Health Tammy Sherwood, Director, Person Centred Software Australia Moderator: James Wiltshire, Executive Director, DCM Institute	
10:40am (5 mins)	Concurrent sessions (room change)		
10.45am (35 mins)	Session 11		
	Ballroom	Breakout Room	
Sponsored by CSESS health	Code for Quality: Raising standards and Behaviour in Retirement Communities	Rethinking the Model: Innovation, investment and DMF alternatives	
Specialists in Telecommunication	Speakers: • Elizabeth Lanyon, Independent Chair Retirement Living Code Review Panel • Phil Khoury, Principal, crkhoury • Donna Rayner, Principal, Russell Kennedy	 Speakers: Michael Heffernan, Head of Capita Transactions, Eureka Group Paul Browne, Founder & Director, LDK Seniors' Living Rachel Lane, Principal, Village Guru 	
	Moderator: Jane Monk, CEO, Gannon Lifestyle Communities	Moderator: Simon Furness, Director Property and Housing, Uniting NSW. ACT	
11.20am (40 mins)	Morning tea		
12.00pm (50 mins including Q&A)	Session 12 - Closing keynote		
	Keynote speaker: In Conversation with Anna Bligh AC Moderator: Mike Zorbas, Chief Executive, Property Council of Australia		
2.50pm (10 mins) Session 12 – Summit Wrap Up		Up	
12.50pm (10 mins)	Cocomina Cummic Wildp		
12.50pm (10 mins)	Speaker: Daniel Gannon, Executive Dir	ector, Retirement Living Council	